trešdiena, 2013. gada 27. marts

Starp gavēni un Lieldienām

Hei, foršais „Kofera” draugs!
Pagājušajā reizītē jeb Pūpolu svētdienā mēs skatījāmies filmu „Kristus ciešanas”, kas mūs aicināja pārdomāt Lielās nedēļas notikumus, kurus šajā laikā atceras visa Romas katoļu baznīca. Tādēļ šajā nedēļā īpaši pārdomājam to, kas mūsu dzīvē ir patiešām svarīgs un kā nozīme ir gluži pārspīlēta.
Taču Tev jāzina, ka pēc šī garā pārdomu un atturēšanās perioda nāk atkal priekpilnais Lieldienu laiks, tādēļ šīs nedēļas beigās svinēsim Lieldienas – Kristus Augšāmcelšanās svētkus. Jūs visi būsiet mīļi gaidīti šo svētdien, 31.03.2013, parastajā „Kofera” laikā 19:45 Pils ielā 2a, kur mēs visi kopā svinēsim, priecāsimies, spēlēsim spēles un, kā vienmēr, fantastiski pavadīsim laiku.
Gaidām tieši Tevi!
P.S. Šajā svētdienā pie mums ciemos bija arī Ilona Griboņika, kura mūs iepazīstināja ar skautu un gaidu nometni bērniem. Ja tev ir vismaz 18 gadi un patīk pavadīt laiku aktīvi atpūšoties, un tevi interesē skauti un gaidas, un tu labi saproties ar bērniem, tad te tev ir iespēja interesanti pavadīt laiku vasarā kā arī turpmāk. Lai iegūtu papildus informāciju par šo nometni noteikti sazinies ar Ilonu, un tur tu varēsi iegūt papildus informāciju par šo projektiņu. Nekautrējies, zvani un/vai raksti -Ilona Griboņika mob. 29397896 e-pastiņš – ilona_g@inbox.lv !

Raksta autore: Laima

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru