piektdiena, 2014. gada 23. maijs

Tu gribi būt normāls vai laimīgs?



It kā jau vieglis jautājums, tā daudziem varētu šķist. Bet kāda tad ir atbilde? Padomā labi – normāls vai laimīgs? Nevis kaut kas pa vidam, nevis kompromiss jeb vidusceļš, bet viens vai otrs. To arī Jēzus Atklāsmes grāmatā ir teicis, lai esam karsti vai auksti, tikai ne remdeni.
Tā nu aizgājušajā nedēļā pie mums uzstājās misionārs no Beļģijas Džozefs Bastēns, kurš uzrunāja koferēnus un deva ieskatu par tēmu, ko iepriekš bija līdzdalījis arī citviet, - "Vai Tu gribi būt normāls vai laimīgs?". Pateicoties Veltas Skolmeisteres precīzajam tulkojumam, Džozefa stāstījums bija saprotams ikvienam. Viņš runāja par mūsu iekšējo bērnu, par uzticēšanos sirdij, par dažādām lietām, kas mums palīdz kļūt laimīgiem un nebūt katram kā soģim, kas visur cenšas saskatīt sliktu vai arī visu uztver pārāk personīgi. Galvenais, ar ko būtu jāsāk, ir iemācītīes ieklausīties Dieva balsī, kas ir katrā no mums. Prāts bieži vien cenšas notušēt patiesību un cenšas izprast neizprotamo. Sirds ir galvenais instruments, ar tās palīdzību mums būtu jāveido ciešāka saikne ar Dievu, kurš mājo kā manī, tā Tevī.
Ja izvēlamies būt laimīgi un tik tiešām tādi arī vēlamies būt, tad šosvētdien 25.maijā būs lieliska iespēja dalīties, ņemt un gūt prieku, šo brīnišķo Kunga dāvāto laimes pumpuriņu. Nāc, un svinēsim Kofera jau 2.sezonas noslēgumu kopā! Kas zina, ko Viņš mums ir sarūpējis : )

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru