trešdiena, 2014. gada 9. aprīlis

Machine Gun Preacher

6. aprīlī, svētdienā, Kofera filmu vakarā, tika demonstrēta filma "Machine Gun Preacher", kas bija nedaudz citādāka kā iepriekš skatītās. Tā ir filma, kas parāda skarbo realitāti Sudānas plašumos, cilvēku vienaldzību, bailes, paļaušanos uz Dievu, cīņu dažādās konfliktsituācijās un to sekas. Filma balstīta uz patiesiem notikumiem, kas neatstāj vienaldzīgu.

Ne velti pagājušajā Kofera tikšanās reizē tika runāts par Konfliktu, kā no tā izvairīties, ko iesākt, kad konflikts ir sācies, kā sadzīvot ar konflikta sekām. Šī filma mums sniedza ieskatu Sema Čildersa, izbijuša narkomāna, baikera, dzīvē, kurš atgriezās ticībā un pilnībā mainīja savu dzīvi. Dažkārt konflikta situācijās ir pārāk grūti vai pat neiespējami nostāvēt malā un noskatīties, kā kādam tiek nodarīts pāri, tāpēc šīs filmas galvenais varonis uzsāka cīņu pret pašu konflikta cēloni. Vai tas tika darīts pēc Dieva gribas? Uz šo jautājumu ir grūti atbildēt, bet tieši tāpēc šī filma mums liek aizdomāties par to, cik daudz kristietim ir jālūdz un jāpacieš un kurā brīdī ir jāņem lieta savās rokās un jārīkojas.

Atceramies, ka jau šajā, jau Pūpolu svētdienā 13.aprīlī pie Kofera ciemos ieradīsies Karaliskā Improvizācijas teātra lieliskais aktieris Viesturs Vizulis - jautrs vakars garantēts! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru