sestdiena, 2012. gada 1. decembris

Jauniešu vakars ‘’Koferis’’- kas mēs esam!


     ‘’Koferis’’- kāds tam sakars ar kristīgo dzīvi?- tu domā, bet izrādās tas ir pavisam vienkārši. Koferis asociējas ar ceļojumu, un tajā parasti glabā visu, kas ceļojumam tik ļoti nepieciešams. Arī mūsu dzīve ir kā ceļojums, kuram vajadzīgs tāds koferis, kurā būtu tas, kas šim ceļojumam nepieciešams.
      Dzīves ceļojums būs izdevies, ja mūsu bagāžā būs paņemtas visas vajadzīgās lietas. Jauniešu vakaros runāsim un diskutēsim par dažādām aktuālām problēmām un jautājumiem, apskatīsim kristietības pamatvērtības un stūrakmeņus un dalīsimies savā pieredzē. Pildīsim savu „koferi” ar vērtīgām atziņām, kuras noderēs mūsu turpmākajos ceļos.
        Tā nu mēs, Jēkaba katedrāles jaunieši, izlēmām ‘’sakrāmēt’’ savu koferi, un būsim ļoti priecīgi, ja Tu mums pievienosies!
      Mūsu koferi mums palīdzēs sakārtot un pilnveidot dažādi viesi, kas pastāstīs par to, kas mūsu dzīvē, mūsu ceļojumā ir svarīgs un vajadzīgs.
Arī mēs paši aktīvi darbosimies, lai mūsu ceļojums būtu piepildīts. Skatīsimies filmas, dziedāsim, tērzēsim, diskutēsim par jauniešiem aktuālām tēmām un vienkārši būsim kopā, lai dalītos, lai saliedētos un būtu kā viens vesels. Pats lieliskākais ir tas, ka ar mums kopā būs Visvarenais Dievs un, kā zināms, Viņam it nekas nav neiespējams!
      Ja Tu esi aktīvs jaunietis, kurš vēlas darboties, kurš vēlas organizēt un iesaistīties dažādos pasākumos un akcijās, ja Tu vēlies nākt ar savu iniciatīvu un idejām, ja vēlies iekustināt jauniešu kustību mūsu baznīcā, ja vēlies pārmainīt sabiedrību un lauzt priekšstatus par katoļu jauniešiem vai vienkārši vēlies pavadīt laiku kristīgā vidē un iegūt jaunus kristiešu draugus vai varbūt vēlies iepazīties vairāk ar kristietību, nāc un pievienojies! Mūsu jaunieši sagaidīs Tevi ar tēju un cepumiem!
Koferi ‘’krāmēsim’’ svētdienu vakaros 19:30 pēc vakara Sv. Mises -Pils ielā 2.

Tiekamies ‘’ Koferī’’!


Artūrs S

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru