sestdiena, 2012. gada 22. decembris

16.12.2012.


             16. decembris bija īpaša diena, jo, lai gan bijām nedaudz mazāk kā ierasts, vakaru pavadījām pozitīvā gaisotnē, darot dažādas pozitīvas lietas!
             Vakaru iesākām ar nelielu izkustēšanos, jo nav noslēpums, ka 22. decembrī paredzētais flashmobs tuvojās ļoti strauji. Mācījāmies dejas, lai visi, kas vēlas, varētu piedalīties šajā burvīgajā misijā. Tomēr, visu vakaru jau dejot nevar, tāpēc, lai atpūstos un atvilktu elpu, apsēdāmies un klausījāmies organizācijas „Caritas” vadītājas Aijas lekciju par šo organizāciju un darbiem, ko tā veic.
             Ņemot vērā, ka šī organizācija spēj paveikt tik daudz laba, iepriecinot citus, vēlējāmies mūsu Koferistiem arī sniegt šādu iespēju un pielikt arī kaut ko no sevis, tāpēc visi kopā ar tēju vienā un uzkodām otrā rokā, devāmies uz blakus telpu, kur mūs sagaidīja tāds kā rokdarbu stūrītis. Lai gan pavisam nedaudz, tomēr prieks sirsniņā par padarīto darbu un apziņu, ka arī mēs spējam kaut vai ar kaut ko pavisam nelielu, iepriecināt citus cilvēkus, kam šis prieks ir tik ļoti nozīmīgs!
Jāpiemin, ka arī 23.12. tiksimies un labi pavadīsim laiku. To, ko mēs darīsim, tomēr atstāšu nelielā dūmakā tītu, lai neizbojātu pārsteigumu, taču varu pačukstēt, ka būs nelielas balviņas radošākajiem cilvēkiem. Tāpēc noteikti atnāc šo svētdien, lai kopā ar superjaukiem kristiešiem labi pavadītu laiku.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru