trešdiena, 2013. gada 8. maijs

Piedošanas vakars!

05.05.2013.
     Sveiks, lasītāj!
     Nesen aizritējušajā svētdienā, Koferis noslēdza attiecību tēmu, kurā nu jau bija izrunātas tādas svarīgas lietas kā – attiecības ar Dievu un attiecības ar pretējo dzimumu kā arī smeltas gudrības un dzīves atziņas no filmas „Ugunsdrošs”.
Pirmā maija svētdienas vakarā, noslēdzot attiecību ciklu, Koferis deva iespēju apmeklētājiem izlīgt ar Dievu, draugiem vai paziņām, kā arī pašiem ar sevi. Spēja piedot tiek uzskatīta par vienu no cildenākajam cilvēka īpašībām. Un ne jau bez pamata, jo spēja piedot ir tā, kas ļauj pasaulē nevairoties ļaunumam. Ir ļoti viegli kādu aizskart, kādam nodarīt pāri vai apvainoties. Bieži vien tas pat šķiet ērti un izdevīgi, taču zinām, ka tas nav nekas labs, tas nenāk no Dieva, tādēļ arī, noslēdzot attiecību tēmu ciklu, šim vakaram bija tik liela nozīme.
     Šis piedošanas jeb izlīgšanas vakars pulcināja daudz jaunu seju un kopīgi varējām slavēt Dievu un pateikties viņam par visu, ko viņš mūsu dzīvēs ir paveicis. Šajā reizē bija arī aizlūgšanas un iespēja aiziet pie grēksūdzes, kā arī uzrakstīt savu īpašo lūgumu/pateicību Dievam.
     Manuprāt, šis vakars visiem bija kā kaut kas īpašs, jo unikālā gaisotne, dažādie cilvēki un šī vakara tēma, bija tas, kas padarīja to tik unikālu un skaistu. Mierīgā un patīkamā atmosfērā pavadījām šo īpašo vakaru, slavējot, pielūdzot, piedodot kā saviem mīļajiem, tuvajiem un ne tik tuvajiem, tā arī lūdzot piedošanu Dievam un tiem cilvēkiem, kuriem esam kādreiz nodarījuši pāri. Bet ar to viss vēl nav beidzies!
    12. maijā Kofera apmeklētājiem būs lieliska iespēja nu jau otro reizi uzdot dažnedažādākos jautājumus kā arī saņemt atbildes par lietām, kas mūs uztrauc, neliek mieru vai arī vienkārši uzzināt ko tādu, par ko citi runā mazāk. Taču, ja Tev ir sasāpējis kāds jautājums, ko varbūt nevēlies uzdot publiski visu priekšā, tad nākamā svētdiena būs tā, kurā "cepināsim" priesteri Paulu Kļaviņu, Rīgas Garīgā semināra rektoru. Tādēļ vakara sākumā vēl būs iespēja savu neizpratni izlikt uz lapiņas un dzirdēt priestera viedokli šajos jautājumos. Tas var sanākt varen' interesanti.
     Tāpēc apdomājies kārtīgi un esi gatavs uzdot priesterim visus savus jautājumus jau 12. maijā plkst. 19:45.:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru