otrdiena, 2013. gada 5. februāris

Spēļu vakars

Sveiks, dārgais lasītāj!
            Svētdiena pavadīta un palikusi mūsu atmiņās ar pamatīgu pozitīvisma devu, bet tiem, kas kādu iemeslu dēļ nevarēja tikt uz „Kofera” spēļu vakaru, varu pastāstīt, ko tad mēs īsti darījām un kā pavadījām šīs nedēļas izskaņu.
            Pavisam nesen dzirdējām brīnišķīgas lekcijas no semināristiem – Pētera un Māra. Lektori mums izskaidroja, ka varam slavēt un priecāties ne tikai atnākot uz baznīcu, bet jebkurā diennakts laikā un jebkurā pasaules vietā. Šoreiz nolēmām, ka ir nepieciešama neliela atpūta un tiešāka komunikācija savā starpā, ko varētu caurvīt viens liels, liels prieka un līksmības mākonis, tādēļ 3. februāri pavadījām manāmi neformālākā gaisotnē, iepazīstot cits citu, ieraugot viens otru mazliet citā gaismā. Kā jau pienākas, vakaru iesākām ar nelielu lūgšanu, bet uzreiz pēc tās sēdāmies pie galdiem un sākām spēlēt visu, kas tik bija atrodams. Sākot no mūsu bērnības atmiņu apvītā, vecā labā Riču Raču, beidzot ar mūsdienīgo, smieklīgo vārdu skaidrošanas spēli Party Alias, kas dažam lika pat līdz asarām sasmieties par ne tik vieglajiem, jokainajiem uzdevumiem.
Kā zināms, drīz iesāksies gavēnis, kas mūs pavadīs līdz Lieldienām. Tādēļ šajā reizē vēl kārtīgi izklaidējāmies un pavadījām šo vakaru ļoti jautrā gaisotnē, lai, pirms gatavošanās gavēņa laikam, nākošo nedēļu vēl varētu pavadīt jautri un bezrūpīgi.
            Tā kā pirms gavēņa vēl tuvojas visiem tik labi zināmā Sv. Valentīna diena, kā arī cilvēkiem galvā pamazām sāk iestāties pavasaris, nākošās nedēļas tēma būs „Piecas mīlestības valodas”, kurā uzzināsim daudz jauna par to, kā cilvēki pauž un vēlas saņemt mīlestību.
            Uz tikšanos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru