sestdiena, 2013. gada 23. februāris

17.02.2013

Sveiks, lasītāj!

       Kārtējā svētdiena ir aizvadīta, taču šoreiz nedaudz citādākās noskaņās. Tā kā gavēnis jau rit pilnā sparā, tad sākot jau ar iepriekšējo svētdienu un turpmāk būsim nedaudz piezemētāki un nedaudz nopietnāki kā parasti. :) 
      Pagājušajās svētdienas tēma bija "10 Dieva baušļi". Ņemot vērā to, ka Kofera publika jau ir ar diezgan pieklājīgu zināšanu apjomu un lielākā daļa jau zināja kas tie ir par baušļiem, tad šoreiz runa vairāk bija nevis par to, ko nevajadzētu darīt, bet gan to, ko vajadzētu. Tātad aplūkojām Dieva baušļus no tāda aspekta, ko tev būs darīt. Šo lekciju mums pasniedza, manuprāt, visiem zināmais diakons Gunārs, no Sv. Jēkaba Katedrāles. Ar nelielu humora devu, taču tajā pašā laikā nopietno lekciju, pastāstīja mums kā mums būtu jādzīvo, lai bez problēmām ievērotu Dieva baušļus.
      Pēc lekcijas dalījāmies diskusiju grupās un runājām par dzirdēto, kā arī citām tēmām, kas likās aktuālas - gavēņa laiks, grēks un tā sekas, grēksūdze utt.
      Šajā svētdienā - 24.02.2013 runāsim par ievainojumiem un iekšējo dziedināšanu, tāpēc kā jau vienmēr, aicinām visu gribētnācējus, mums pievienoties! :)
      P.S. 03.03.2013. Būs priestera Modra cepināšana!! Tāpēc šajā svētdienā būs pēdējā iespēja savus jautājumus atdot mums, lai jau nākošajā svētdienā uz tiem tiktu atbildēts! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru