piektdiena, 2014. gada 17. janvāris

Simboli 12. janvārī

         Hey! Jaunais gads taču jāsāk ar ko labu, vai ne? Mēs arī sākām - pie mums ciemos bija ieradies mūsu iemīļotais, vecais labais un vienmēr lieliskais priesteris Modris Lācis!!! (žēl, ka rakstot nespēju mainīt savu intonāciju, žestus un mīmiku, lai jūs saprastu, cik ļoti tas sajūsmina), bet, jā, sajūsma tik ātri nerimās, tādēļ, pirms visu gaidītā pr. Modra stāstījuma, vēl mazliet pārbaudījām cits cita veiklību un veiksmi dažos pārbaudījumos, kādus Koferis vēl nebija piedzīvojis.
          Vēl Koferis piedzīvoja varen' aizraujošu lekciju no iepriekšminētā lektora puses. Šoreiz, kā jau pēc Zvaigznes dienas, tika apskatītas zvaigznes, kā arī daudz citu simbolu. Simboli? Jā, tie paši attēli, kas ieraugāmi vitrāžās, burti, kas izlasāmi uz Jēzus krusta, simboli, kas galu galā caurvij visu Baznīcu, visu kristietību. Un šī bija tā reize, kad pēc kārtējās aizdomāšanās, ko tā zivtiņa varētu nozīmēt un no kā tā varētu būt cēlusies, mēs varējām noskaidrot šos ikdienā vai arī iksvētdienā reizēm tik uzmācīgos jautājums, kas pilnīgi netīši rodas, paverot skatu uz baznīcu.
          Beidzoties pr. Modra lekcijai tas vēl nenozīmēja, ka vakars ir beidzies. Kofera dalībniekus sagaidīja vēl viena aktivitāte, kurā katrs no dalībniekiem varēja iejusties mākslinieka lomā. Kopīgiem spēkiem tika izveidoti unikāli zīmējumi, kurus nedaudz vēlāk varēs apskatīt mūsu blogā.
          Pievienojieties mums arī šo svētdien, kad kopīgi skatīsimies filmu. Kādu? Tas, lai jums paliek kā pārsteigums! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru